Privatlivspolitik for LIFE FITNESS

 Gældende fra: 1. januar 2019

Life Fitness respekterer dine bekymringer om privatliv og fortrolighed og sætter pris på forholdet til dig.

Denne privatlivspolitik gælder for oplysninger indsamlet af Life Fitness og alle associerede selskaber og datterselskaber (“Life Fitness,” “vi” eller “os”) såvel offline som online, herunder, men ikke begrænset til, alle websites eller apps, der linker til denne privatlivspolitik (samlet “websitene”).

Denne privatlivspolitik forklarer, hvilken type oplysninger vi indsamler, formålene med behandlingen af disse oplysninger, det juridiske grundlag for behandlingen af disse oplysninger, hvordan vi bruger disse oplysninger, og hvem vi må dele dem med. Vores privatlivspolitik beskriver de forholdsregler, vi tager for at beskytte sikkerheden af oplysningerne og de rettigheder, du som registreret har med hensyn til disse oplysninger. Vi fortæller dig også, hvordan du kan komme i kontakt med os for at opdatere dine kontaktoplysninger, fjerne dit navn fra vores forsendelseslister eller få svar på de spørgsmål, du måtte have om vores privatlivspraksisser. Læs venligst denne privatlivspolitik omhyggeligt.  Ved at fortsætte med at interagere med vores websites accepterer du praksisserne beskrevet i denne privatlivspolitik.

OPDATERINGER AF VORES PRIVATLIVSPOLITIK

Denne privatlivspolitik kan blive opdateret regelmæssigt. Vi kan ændre denne privatlivspolitik når som helst efter eget skøn. Hvis vi foretager væsentlige ændringer af denne privatlivspolitik, der giver os flere rettigheder til at bruge personlige oplysninger, som vi tidligere har indsamlet om dig, indhenter vi dit samtykke gennem enten din registrerede e-mailadresse eller med et fremtrædende opslag på vores websites. Hvis vi har til hensigt yderligere at behandle dine personlige data til et andet formål end det, for hvilke de personlige data blev indsamlet, vil Life Fitness forud for en sådan yderligere behandling, give dig oplysninger om dette andet formål og yderligere oplysninger, der måtte være nødvendige for at sikre en fair og transparent behandling.

OPLYSNINGER, VI INDSAMLER

Vi indsamler personlige oplysninger som f.eks. navn, adresse, telefonnummer, arbejdsgiver, e-mailadresse og adgangskode til websitet samt demografiske, sundhedsmæssige eller finansielle oplysninger, når du besøger websitene, opretter en konto hos os, registrerer et produkt eller køber gennem websitene. Nogle af vores websites giver dig også mulighed for at interagere med, få eller gemme oplysninger på websitene i form af f.eks. fotos eller forumindlæg.

Vi indsamler også automatisk oplysninger om de enheder, som du bruger til at interagere med vores websites. Oplysningerne, som vi automatisk indsamler, inkluderer enhedsidentifikator, internetbrowser, præcis geografisk position (med din viden og dit samtykke), browseroplysninger indsamlet gennem cookies og beacons på vores websites og IP-adresser. Vi indsamler også automatisk oplysninger om din brug af websitene som f.eks. dine søgninger og din besøgshistorik. De automatisk indsamlede oplysninger bliver tilknyttet eventuelle personlige oplysninger, du har oplyst.

FORMÅL OG JURIDISK GRUNDLAG FOR BEHANDLING AF OPLYSNINGER

De oplysninger, vi indsamler, behandles med henblik på følgende formål:

 • For at understøtte websitenes funktioner;
 • For at håndtere daglige forretningsbehov som f.eks. administration og forbedring af websitene;
 • For at analysere websitenes drift og funktion;
 • For at forhindre bedrageri; for at håndhæve websitenes betingelser for brug; for at overholde alle gældende love og forpligtelser for virksomhedsrapportering; og for at håndhæve Life Fitness’ aftaler;
 • For at analysere, hvordan du bruger websitene og for at udføre andre markedsundersøgelser;
 • For at levere og kommunikere med dig om vores produkter og tjenester;
 • For at levere reklamer baseret på dine interesser til dig;
 • For at oplyse dig om finansieringsmuligheder ved køb af vores produkter;
 • For at facilitere din interaktion med andre brugere via vores websites, herunder gennem sociale netværk og
 • For at sende dig yderligere meddelelser, kampagner, henvendelser, brochurer eller andet markedsføringsmateriale om vores websites og produkter samt om tjenester fra vores forretninger, associerede selskaber, forretningspartnere eller autoriserede forhandlere.

Life Fitness behandler disse oplysninger, hvor vi har det juridiske grundlag til at gøre dette. Det juridiske grundlag, vi benytter os af, vil være et af følgende:

 • Du har givet dit samtykke til, at vi kan behandle dine personlige oplysninger;
 • Behandlingen er nødvendig for at indgå en kontrakt med dig eller for at opfylde en anmodning, du har foretaget;
 • Behandlingen er nødvendig for at overholde en juridisk forpligtelse, der gælder for Life Fitness i henhold til EU-lovgivning eller lovgivning i medlemsstat eller
 • Behandlingen er nødvendig i forhold til de formål, der er i Life Fitness’ legitime interesser som en multinational detailforhandler inden for udstyr, f.eks. for bedre at beskytte vores forretning og bedre forstå vores kunder.

Vi kan bruge dine personlige oplysninger til at udarbejde en personlig profil for dig. Vi kan bruge de personlige oplysninger i din profil til at besvare anmodninger om finansieringsmuligheder i forbindelse med køb af produkter og tjenester fra os.

Hvis du giver os besked om, at du ikke ønsker at blive kontaktet i markedsføringsøjemed, lader vi være med at sende dig markedsføringsmateriale.

Vores websites indsamler ikke personlige oplysninger om dine onlineaktiviteter over tid eller på tredjeparters websites eller onlinetjenester. Derfor er “do not track”-signaler fra webbrowsere ikke relevante for vores websites, og vi ændrer ikke vores praksisser for indsamling og brug af data ved modtagelse af et sådant signal.

Yderligere måder som personlige oplysninger indsamles og behandles på tæller bl.a.:

Oplysninger, du oplyser

Præcise oplysninger om geografisk position. Vi kan tilbyde produkter og tjenester, hvor vi er nødt til at indsamle din præcise geografiske position. I sådanne tilfælde kan du være nødt til at give Life Fitness mulighed for at indsamle din præcise geografiske position med din viden og dit samtykke for at kunne levere det pågældende produkt eller den pågældende tjeneste til dig. Hvis du vælger, at du ikke vil give os din præcise geografiske position, vil disse produkter og tjenester ikke fungere korrekt, og vi vil ikke kunne levere dem til dig.

Vi bruger også bruge disse præcise oplysninger om geografisk position til analyseformål og deler din præcise geografiske position med tredjeparter, herunder, men ikke begrænset til, forhandlere og parter, der leverer målrettede reklame- og analysetjenester.

Anmodning om oplysninger. Hvis du anmoder om oplysninger om vores produkter (f.eks. ved at bestille en brochure, et katalog eller et magasin), beder vi dig om at oplyse personlige oplysninger og detaljer som f.eks. navn, e-mailadresse, telefonnummer, tilsigtet brug af det pågældende produkt, interesser osv. Du kan vælge at indsende flere kommentarer og anmodninger. Vi, eller den autoriserede forhandler i dit område, bruger dine oplysninger til at sende dig de informationer, som du har anmodet om, og kan bruge disse oplysninger til at kommunikere med dig om vores produkter eller tjenester i fremtiden.

Nyhedsbreve og anden kommunikation.  Vi kan tilbyde nyhedsbreve og anden kommunikation om vores produkter, tjenester og kampagner både online og offline. Når du tilmelder dig til at modtage disse kommunikationer, beder vi dig om dine personlige oplysninger, såsom navn, postadresse og e-mailadresse. Vi, eller den autoriserede forhandler i dit område, bruger dine oplysninger til at sende dig de kommunikationer, som du har anmodet om, og til at kommunikere med dig om vores produkter og tjenester.

Feedback, henvendelser eller konkurrencer.  Vi kan tilbyde dig muligheden for at deltage i undersøgelser, henvendelser eller konkurrencer online. Vi beder om bl.a. kontaktoplysninger (som f.eks. e-mailadresse) og demografiske oplysninger (som f.eks. antal familiemedlemmer og indkomstområde). Deltagelse i undersøgelser, henvendelser eller konkurrencer er helt frivilligt. Derfor er det dit valg, om du vil videregive oplysninger. Vi, vores forretningspartnere eller den autoriserede forhandler i dit område bruger de angivne oplysninger til at give konkurrencevindere besked og uddele præmier, til at overvåge eller forbedre brugen af et eller flere af vores websites eller vores markedsføring og til at levere aggregerede oplysninger til markedsføringsanalyse. Henvendelser kan ske via fysisk post gennem det amerikanske postvæsen eller andre kurerer eller (hvis angivet) e-mail.

Karriere.  Vores websites kan indeholde et link til Life Fitness’ karriereside, så du kan søge efter ledige stillinger hos Life Fitness og ansøge om stillinger ved at indsende dit CV og andre personlige oplysninger som f.eks. dit navn, dine kontaktoplysninger og din jobhistorik. Vi bruger de oplysninger, som du indsender, til at evaluere din interesse i ansættelse og til at kontakte dig vedrørende mulig ansættelse.

Find en lokal salgsrepræsentant eller forhandler. Nogle af vores websites giver dig mulighed for at finde en salgsrepræsentant eller en forhandler nær dig ved hjælp af “find salgsrepræsentant” eller “find forhandler”-anmodningsformularer.  Denne tjeneste er helt frivillig, hvor den er tilgængelig, og du kan selv vælge, om du vil oplyse dine personlige oplysninger. For at hjælpe dig med at finde en salgsrepræsentant eller forhandler beder vi dig om oplysninger som f.eks. dit for- og efternavn, din postadresse og dit telefonnummer. Vi bruger disse oplysninger til at finde en salgsrepræsentant eller forhandler tæt på dig, til at evaluere dine behov og til at give dig den bedste og mest relevante service. Vi, salgsrepræsentanten eller den autoriserede forhandler i dit område, kan bruge dine oplysninger til at kommunikere direkte med dig om vores produkter og tjenester.

Onlinesalg.

Life Fitness-websites Vores brandede varer sælges af Life Fitness direkte gennem vores websites. Hvis du handler med Life Fitness via vores websites, bliver dine oplysninger indsamlet for at behandle ordrer. Dine oplysninger indsamles af Life Fitness eller en autoriseret tredjepartsbetalingsservice.

Tredjepartswebsites. Vores brandede varer sælges også af autoriserede tredjepartsforhandlere gennem websites, som de ejer og kontrollerer, der kan være tilknyttet vores websites. Hvis du handler med en autoriseret tredjepartsforhandler af vores varer, vil dit køb blive gennemført på vores autoriserede tredjepartsforhandlers website og være underlagt tredjepartens privatlivspolitikker og betingelser for brug. Du bør gennemgå privatlivspolitikken og betingelserne for brug, der gælder den pågældende tredjeparts website og er gældende for din transaktion.

Produktfinansiering og kreditrefinansiering. Vi kan linke til tredjepartsforhandlere med henblik på produktfinansiering eller kreditrefinansiering for nogle af vores produkter. I tilfælde af et sådant link sendes din oplysninger direkte til tredjepartsforhandleren og ikke til vores selskaber. Du bør gennemse privatlivspolitikken og betingelserne for brug for tredjepartsforhandlerens website.

Ejerprogrammer og belønningsprogrammer. Nogle af vores websites kan tilbyde ejerprogrammer, belønningsprogrammer eller rabatkuponer og bede om kontaktoplysninger og oplysninger om dine produktkøb, så vi kan tilmelde dig disse programmer og kommunikere med dig.

Produktregistrering.  Vores websites kan fra tid til anden tilbyde produktregistrering online. Når du registrerer dit produkt online, accepterer du, at vi, vores forretningspartnere, en autoriseret forhandler/tjenesteudbyder eller et tredjepartsreklamebureau må kontakte dig i forbindelse med produktregistreringen af en række forskellige årsager, herunder, men ikke begrænset til, at levere produktmeddelelser med henblik på kundeservice og/eller hjælp med garantien (som loven kræver), at opretholde Life Fitness’ databaser og forretningsprocesser og/eller at kontakte dig med formål angivet i denne privatlivspolitik.

Henvisningstjeneste.  Vi kan tilbyde en henvisningstjeneste, der giver dig mulighed for at informere dine venner eller andre bekendte om produkter og/eller oplysninger på (eller tilgængelige gennem) Life Fitness’ websites. Hvis du vælger at bruge en sådan henvisningstjeneste, gælder følgende: e-mailadresse(r) vil blive indsamlet med det formål at sende en engangsmail, hvor du vil blive angivet som afsenderen af e-mailen. Life Fitness faciliterer leveringen som tjenesteudbyder.

Elektronisk levering til aktionærer. Hvis du er aktionær og gerne vil modtage aktionærmateriale via e-mail, skal du tilmelde dig tjenesten på websitet. Tilmelding giver dig også mulighed for at stemme med dine aktier online. Hvis du er en aktionær bosiddende i USA eller Canada, skal du oplyse dit personnummer eller skattenummer, din e-mailadresse og din 4-cifrede pinkode. Hvis du er en aktionær bosiddende i et andet land end USA og Canada, skal du oplyse dit aktionærnummer, din e-mailadresse og din 4-cifrede pinkode. Vi bruger de oplysninger, som du angiver, til at bekræfte, at du er aktionær, til at tilmelde dig den elektroniske leveringstjeneste og til at levere de elektroniske leverings- og afstemningsydelser, som du har bedt om. Du kan også opdatere eller annullere din tilmelding på websitet ved at oplyse de samme oplysninger.

Oplysninger, vi automatisk indsamler

Vi indsamler visse oplysninger automatisk, når du besøger vores websites, som f.eks. hvor mange der har besøgt vores websites, og hvilke sider de har tilgået. Ved at indsamle disse oplysninger lærer vi, hvordan vi skræddersyer vores websites til vores besøgende. Vi indsamler disse oplysninger på forskellige måder f.eks. som “cookies” og “web beacons.” Derudover kan vi indsamle IP-adresse, sådan som det er forklaret herunder. Du kan få flere oplysninger om vores brug af cookies ved se vores separate cookiepolitik.

Cookies.  Som beskrevet i vores separate cookiepolitik bruger vi ligesom mange andre virksomheder “cookies” på nogle af vores websites. Cookies er små stykker kode, der placeres på dine enheder, når du besøger bestemte websites. Vi bruger bl.a. cookies til at finde ud af, om du har besøgt os før, eller om du er en ny besøgende, og til at hjælpe os med at udpege de funktioner på websitene, der vil interessere dig mest. Cookies kan forbedre din oplevelse online ved at gemme dine præferencer, når du besøger et bestemt website.

De fleste webbrowsere fortæller dig, hvordan du kan stoppe med at acceptere nye cookies, hvordan du får besked, når du modtager en ny cookie, og hvordan du slår eksisterende cookies fra. Bemærk imidlertid venligst, at uden cookies vil du ikke kunne udnytte alle funktionerne på websitene.

Web beacons. Som beskrevet i vores separate cookiepolitik  indeholder visse sider på vores website “web beacons” (også kendt som internet tags, pixel tags og clear GIFs). Disse web beacons giver tredjeparter mulighed for at få oplysninger som f.eks. IP-adressen på computeren, der downloadede siden, hvor den pågældende web beacon er, URL-adressen på den side, hvor den pågældende web beacon er, tidspunktet for indlæsning af siden, hvor den pågældende web beacon er, typen af browser brugt til at tilgå siden og oplysningerne i cookies indstillet af tredjeparten.

IP-adresser.  En IP-adresse er en unik identifikator, som visse elektroniske enheder bruger til at identificere og kommunikere med hinanden på internettet. Når du besøger vores website og/eller app, ser vi IP-adressen på den enhed, som du har oprettet forbindelse til internettet med. Vi bruger derefter disse oplysninger til at finde enhedens omtrentlige geografiske position og forstå, hvor de besøgende på vores website kommer fra. Vi bruger også disse oplysninger til at forbedre vores website og/eller app.

ÆNDRINGER I FORRETNINGSOPBYGNING

Vi forbeholder os ret til at videregive og overdrage alle oplysninger, der er relaterede til vores websites, herunder personale data:

 • til en efterfølgende ejer, samejer eller operatør af et eller flere af websitene eller
 • i forbindelse med fusion, konsolidering eller omstrukturering, salget af i al væsentlighed alle vores aktier og/eller aktiver eller anden virksomhedsændring, herunder, uden begrænsning, som led i en due diligence-proces.

 

BØRNS PRIVATLIV

Vores websites er henvendt til den brede offentlighed, men ikke til børn under 13. Hvis vi erfarer, at oplysninger, som vi har indsamlet, er blevet angivet af et barn under 13, sletter vi omgående disse oplysninger.

TILKNYTNING AF SOCIALE NETVÆRKSKONTI

Nogle af websitene giver dig mulighed for at logge på og knytte dine sociale netværkskonti, herunder, men ikke begrænset til, Twitter, LinkedIn, Facebook, YouTube, Instagram og Pinterest, til Life Fitness.

Når du bruger denne funktion, giver du Life Fitness tilladelse til at tilgå de elementer på din sociale netværkskonto, som du har gjort tilgængelige til at blive delt og brugt i overensstemmelse med det pågældende sociale netværks betingelser for brug og denne privatlivspolitik. Se venligst privatlivsindstillingerne på din sociale netværkskonto for oplysninger om, hvilke data du deler med os og andre tilknyttede apps, og for at administrere data delt gennem din konto, herunder oplysninger om din brug af vores websites.

Hvis du gerne vil fjerne tilknytningen mellem en social netværkskonto og Life Fitness, henvises du til indstillingerne for den sociale netværkskonto og dens udbyder.

OPLYSNINGER, VI DELER

Vi kan dele oplysningerne, som du oplyser til os, med associerede selskaber, forretningspartnere eller autoriserede forhandlere for at kommunikere med dig om deres produkter og tjenester og sende dig yderligere meddelelser, kampagner, henvendelser, brochurer og andet markedsføringsmateriale om vores website og produkter og de tjenester, som de tilbyder. Med din viden og dit samtykke deler vi også din præcise geografiske position med tredjeparter, herunder, men ikke begrænset til, forhandlere og parter, der leverer målrettede reklame- og analysetjenester.

Vi deler også dine oplysninger med tredjeparter, der udfører tjenester og agerer på vores vegne for at hjælpe med vores interaktioner med dig som f.eks. at levere vores produkter og tjenester, administrere undersøgelser eller konkurrencer, hoste produktanmeldelser eller kommunikere med dig. Disse tredjeparter er ikke autoriserede af os til at bruge eller videregive oplysningerne undtaget i det omfang, som det er nødvendigt for at udføre tjenester på vores vegne og overholde lovkrav.

Derudover videregiver vi oplysninger om dig:

 • Hvis vi er forpligtet til at gøre det ved lov eller juridisk proces;
 • Til retshåndhævende myndigheder eller andre embedsmænd;
 • Når vi mener, at offentliggørelse er nødvendigt eller hensigtsmæssigt for at undgå fysisk skade eller økonomiske tab i forbindelse med efterforskningen af mistænkt eller faktisk ulovlig aktivitet;
 • Hvis det er nødvendigt for at beskytte en persons livsinteresser.
 • For at håndhæve vores betingelser for brug;
 • For at beskytte vores ejendom, tjenester og juridiske rettigheder;
 • For at forhindre svindel mod Life Fitness, vores associerede selskaber, forretningspartnere eller autoriserede forhandlere;
 • For at understøtte funktioner inden for revision, overholdelse og selskabsledelse eller
 • For at overholde alle gældende love.

Vi forbeholder os retten til at overføre alle oplysninger, som vi har om dig, i tilfælde af at vi sælger eller overfører vores forretning eller aktiver helt eller delvist.

DINE PRIVATLIVSRETTIGHEDER I CALIFORNIEN

Hvis du bor i Californien, giver afsnit 1798.83 i California Civil Code dig ret til at anmode om oplysninger om vores videregivelse af dine personlige oplysninger til tredjeparter med henblik på tredjeparternes direkte markedsføringsformål i det umiddelbart foregående kalenderår. Vi giver dig en liste over kategorierne af offentliggjorte personlige oplysninger og en liste over tredjeparternes navne og adresser. Send venligst en e-mail med dokumentation for dit ophold i Californien til privacy@lifefitness.com for at indgive en sådan anmodning.

Nogle af websitene giver dig mulighed for at lægge offentligt tilgængeligt indhold op. Hvis du er bosiddende i Californien, under 18 og registreret bruger på et website, hvor denne politik er offentliggjort, giver afsnit 22581 i California Business and Professions Code dig ret til at anmode om at og få fjernet indhold eller oplysninger, som du har gjort offentligt tilgængeligt. Send venligst en e-mail med en udførlig beskrivelse af indholdet eller oplysningerne til privacy@lifefitness.com for at indgive en sådan anmodning. Medsend venligst dokumentation for ophold i Californien for og alder på den, der anmoder. Vær venligst opmærksom på, at en sådan anmodning ikke sikrer, at det indhold eller de oplysninger, som du har lagt op, bliver fjernet fuldstændigt, og at der kan være tilfælde, hvor loven ikke kræver eller tillader fjernelse, selvom der anmodes om det.

LINKS TIL ANDRE HJEMMESIDER

Vores websites kan indeholde links til andre websites, der kan hjælpe dig og give dig oplysninger. Disse websites kan være drevet uafhængigt af vores websites. Websites, som der linkes til, kan have deres egne privatlivsmeddelelser eller -politikker, som vi på det kraftigste anbefaler dig at gennemgå, hvis du besøger disse websites. I det omfang at du besøger websites, som der linkes til, der ikke er en del af dette website, er vi ikke ansvarlige for deres indhold, brug af websitene eller privatlivspolitikkerne for disse websites.

TREDJEPARTSREKLAMER

Tredjeparter, herunder annoncører, indsamler oplysninger, og potentielt personlige oplysninger, om dine aktiviteter over tid og på tværs af forskellige websites, når du bruger websitene. Disse tredjeparter kan også hjælpe Life Fitness med dataindsamling, rapportering, måling af reklameeffekt, analytisk information samt levering af relevante markedsføringsbeskeder og -reklamer.

Tredjeparters indsamling af dine personlige oplysninger er ikke underlagt denne privatlivspolitik. Se venligst disse tredjeparters privatlivspolitikker for at afgøre, hvordan de indsamler og bruger dine personlige oplysninger.

Mange tredjepartsannoncører og nogle webbrowsere og mobilenheder giver dig mulighed for at fravælge tredjepartsannoncering. Oplysninger og ressourcer til fravalg af internetbaserede reklamer er tilgængelige via Digital Advertising Alliance på http://www.aboutads.info/choices/. Du kan også fravælge sporing og modtagelse af målrettede reklamer på din mobilenhed fra visse reklamebureauer til mobilenheder og andre lignende enheder ved at downloade App Choices-app på

www.aboutads.info/appchoices. Bemærk, at et fravalg via disse mekanismer ikke betyder, at du har fravalgt at modtage reklamer. Du vil fortsat se generelle reklamer, når du besøger vores websites og andre websites online.

OPLYSNINGER, VI OVERFØRER

Websitene, som denne privatlivspolitik gælder for, er underlagt amerikansk lov, medmindre andet er angivet heri. Ved at bruge websitene eller oplyse dine personlige oplysninger til os overfører du dine personlige oplysninger til os i USA. Derudover overfører vi de personlige oplysninger, som vi indsamler på websitene, til andre lande, hvor vi driver forretning. Disse lande har ikke nødvendigvis samme databeskyttelseslove som det land, hvor du bor. Når vi overfører dine oplysninger til andre lande, beskytter vi disse oplysninger som beskrevet her, selvom et givent land ikke nødvendigvis har samme privatlivs- og databeskyttelseslove som landet, du bor i. Du accepterer og anerkender vores indsamling, overførsel og behandling af dine personlige oplysninger i overensstemmelse med denne privatlivspolitik.

SÅDAN BESKYTTER VI PERSONLIGE OPLYSNINGER

Vi opretholder administrative, tekniske og fysiske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte mod tab, misbrug eller uautoriseret adgang, offentliggørelse, ændring eller ødelæggelse af de oplysninger, som du oplyser, når du besøger eller bruger websitene.

DINE RETTIGHEDER – ADGANG OG RETTELSER

Du har ret til at anmode om at tilgå de personlige oplysninger, som vi har indsamlet om dig, med henblik på at gennemse, ændre eller bede om at få oplysningerne slettet. Du har også ret til at anmode om en kopi af de oplysninger, som vi har indsamlet om dig. I visse situationer kan du også bede om, at vi begrænser eller stopper med at behandle dine oplysninger.

Hvis du gerne vil anmode om at tilgå, gennemse eller ændre de personlige oplysninger, som vi har indsamlet om dig, bedes du venligst kontakte os på privacy@lifefitness.com eller via en af metoderne nævnt i afsnittet “Sådan kontakter du os” nedenfor.

For at beskytte dit privatliv og din sikkerhed vil vi forsøge at bekræfte din identitet ved f.eks. at forlange en adgangskode og et brugernavn, inden vi giver adgang til dine oplysninger.

Du vil få besked om eventuelle handlinger i relation til dine personlige oplysninger som følge af en anmodning om ændring, sletning eller begrænsning af behandlingen af dine personlige oplysninger.

Når databehandling er baseret på dit samtykke, har du altid ret til at trække det tilbage, uden at det påvirker lovligheden af behandling baseret på samtykke før en sådan tilbagetrækning. Du har også ret til dataportabilitet, når databehandlingen er baseret på en kontrakt mellem dig og Life Fitness, og dataene blev behandlet på automatisk vis. Du kan udøve disse rettigheder ved at sende en skriftlig anmodning til privacy@lifefitness.com. Life Fitness svarer på din anmodning inden for en måned.

Du har ret til at indgive en klage med den relevante datamyndighed for privatlivets fred eller databeskyttelse i din jurisdiktion.

BEVARELSE AF OPLYSNINGER

Life Fitness bevarer alle personlige oplysninger, så længe det relevante forretningsforhold består, eller, hvis påkrævet, i overensstemmelse med politikker om og skemaer for håndtering af oplysninger. I forbindelse med en sletning af baseret på anmodning fra den registrerede, vil Life Fitness gøre alt inden for rimelighedens grænser for at sikre, at oplysningerne er blevet helt slettede. Se venligst afsnittet “Dine rettigheder – adgang og rettelser” i denne politik, hvis du er interesseret i at anmode om adgang, rettelser eller sletning.

Life Fitness bevarer al nødvendig dokumentation for at kunne dokumentere overholdelse af alle virksomhedens forpligtelser og skabe grundlaget for, at Life Fitness eller en anden kontrolinstans, virksomheden har givet mandat til, kan udføre kontroller, herunder inspiceringer, og for at kunne deltage i sådanne kontroller.

Life Fitness beholder et skriftligt register over databehandlingsaktiviteter, hvor sådanne databehandlingsaktiviteter er angivet efter kategori. Life Fitness bevarer al nødvendig dokumentation for at kunne dokumentere overholdelse af alle virksomhedens forpligtelser og skabe grundlaget for, at Life Fitness eller en anden kontrolinstans, virksomheden har givet mandat til, kan udføre kontroller, herunder inspiceringer, og for at kunne deltage i sådanne kontroller.

SÅDAN KONTAKTER DU OS

Hvis du har spørgsmål om eller kommentarer til denne privatlivspolitik, bedes du kontakte:

Life Fitness
Attn: Law Department
Columbia Centre III, 9525 Bryn Mawr Avenue
Rosemont, IL 60018
Telefon: 1-800-735-3867
E-mail: privacy@lifefitness.com

Hvis du gerne vil opdatere dine kontaktoplysninger eller -præferencer, fjerne dine oplysninger fra vores nyhedsbreve eller ikke længere ønsker at modtage markedsføringsmails på baggrund af oplysninger indsamlet, kan du gøre dette ved at:

 • Tilpasse indstillingerne på en konto, som du har oprettet gennem websitene;
 • Afmelde dig via linkene i e-mails fra os eller
 • Kontakte os på privacy@lifefitness.com eller via en af metoderne nævnt i dette afsnit.